PHP ONTWIKKELAARS

Ben je op zoek naar PHP ontwikkelaars? Of een PHP ontwikkelteam? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

SHORE teams’ partners beschikken over ontwikkelaars met ervaring in: Laravel, Symfony, CakePHP, Zend Framework, Docker, Phalcon, CodIgniter, etc. Als toevoeging op de ontwikkelaars, kan SHORE teams en haar partners je ook helpen bij samenstelling van de overige rollen binnen het full cycle ontwikkelteam:
– Projectmanager
– Business analyst
– UI/UW designer
– DevOps
– QA engineer

Wij helpen je graag verder met het vinden van de juiste partner en samenstellen van het ideale PHP ontwikkelteam/ het vinden van de juiste php ontwikkelaars. Hierbij beheer je het team zelf. En de partner (i.s.m. SHORE teams) zorgt vervolgens voor de juiste samenstelling van het team, kantoorruimte, een goede werkplek, salarisadministratie en belastingen.

WAAROM NEARSHORE DEVELOPMENT

Er heerst in Nederland een enorm tekort aan hoog opgeleid en ervaren IT talent (ook aan PHP ontwikkelaars). Zo wordt er in 2021 een tekort verwacht van maarliefst 54.000 FTE. Vacatures worden vaak moeilijk of helemaal niet vervuld. Met als gevolg dat (klanten)opdrachten of belangrijke projecten blijven liggen, omzet wordt misgelopen en er vertraging optreedt in de groei van de onderneming.

Het opzetten van een nearshore PHP ontwikkelteam kan hiervoor de oplossing zijn. Met deze methode is jullie IT team flexibel op te schalen en worden de totale kosten t.o.v. een lokaal team gereduceerd (met tot wel 75%). Verder zijn er geen operationele kosten voor recruitment, secundaire arbeidsvoorwaarden en administratie meer. Focus weer op de core business, terwijl de nearshore partner de ontwikkeling voor zijn rekening neemt.

SHORE teams beschikt via de aangesloten partners over 5.000+ IT professionals. Alle partners zijn vooraf veelvuldig gescreend op expertise, certificeringen, ervaring in specifieke branches, referenties, online reviews, enzovoort. SHORE teams werkt dan ook alleen met de Top 1% IT talent.

WAAROM CENTRAAL- EN OOST EUROPA

Groot aanbod van getalenteerde en gemotiveerde IT professionals
– Hoog opleidings- en kennisniveau
– Goede vaardigheid in de Engelse taal
0 tot maximaal 2 uur tijdverschil
– Op maximaal 2,5 uur vliegen van Nederland
Bespaar 25-75% t.o.v. Nederlandse tarieven

OVER SHORE TEAMS

SHORE teams helpt je bij het bouwen van kwalitatief hoogstaande ontwikkelteams op locaties in Centraal- of Oost-Europa en biedt hierbij Nederlandse begeleiding en ruim 10 jaar ervaring in de IT. We kunnen je matchen met meer dan 100 hooggekwalificeerde IT-partners en daarmee ruim 5.000 uitmuntende ontwikkelaars.

De meeste van onze klanten gebruiken onze service om hun ontwikkelingsteam te starten / uit te breiden, zijn op zoek naar specifieke expertise of willen kosten besparen op ontwikkeling / ontwikkelaars. We zullen je in contact brengen met de beste ontwikkelaars. Wij werken dan ook alleen met de top 1% talenten.

ONS KANTOOR

SHORE teams’ HQ is gevestigd op het Keurenplein 41, 1069CD Amsterdam. Daarnaast heeft SHORE teams vertegenwoordiging in:
Londen | New York | Santa Clara | Berlijn | Zürich | Oslo | Kopenhagen | Tel Aviv

php ontwikkelaars php ontwikkelaars

WAT ZEGGEN KLANTEN OVER SHORE TEAMS

Ricardo: ‘SHORE teams is een zeer betrouwbare en hardwerkende partner gebleken, die heel veel waarde hecht aan de kwaliteit van het resultaat. Ik geloof dat de projecten waar zij bij betrokken zijn een extreme hoge kans hebben om succesvol te zijn.’

Jan Jakob: ‘Ik ken SHORE teams als een hulpvaardige partij, met een duidelijke visie en advies. SHORE hielp/adviseerde mij bij verschillende situaties en verbond me met de ontwikkelpartners die nodig waren om de projecten te laten werken. Ik zal iedereen aanraden om contact op te nemen met SHORE teams voor vragen/werk op het gebied van outstaffing van IT-ontwikkeling.’

Siem: ‘De vraag waarmee ik bij SHORE teams kwam was niet eenvoudig. Binnen 4 weken was ik op zoek naar een ontwikkelteam met Rhinoceros-ervaring (toch niet echt een populaire technologie). Ondanks dat het ook hen de nodige moeite kostte, had ik enkele weken later toch echt een viertal programmeurs voor me werken. Dit was mij nog gelukt in dit tijdsbestek.’


STAPPENPLAN:

1.) Vertel ons wat je zoekt
– Hoeveel programmeurs
– Welke codeertaal, frameworks, overige benodigde technologiën
– Welke senioriteit
– Etc.

2.) Wij zoeken de beste partner en ontwikkelaars voor je
– Wij brengen je in contact en begeleiden je waar nodig
– Je selecteert zelf de meest geschikte partner
– En test met je toekomstige team

3.) Je team is startklaar
Wij zorgen met de partner dat alles gereed is voor een soepele start.

DEDICATED PHP-ONTWIKKELTEAM NODIG?

Schakel ons vandaag nog in

 

Wens je eerst meer informatie over onze dienstverlening of de PHP ontwikkelaars die onze partners kunnen leveren?
Mail ons op info@shoreteams.com of bel op: 085-1306789. Wij helpen je graag verder.